perjantai 9. elokuuta 2013

Mihin se lähes vuosi katosi....

Niinhän siinä kävi, että blogiin kirjoittelu on jäänyt ja Niilo natiainenkin siis on 2.8 täyttänyt vuoden! Aika siis on kulkenut kuin siivillä ja paljon on asioita ollut ja tapahtunut... Pitäisiköhän nyt reipastua ja alkaa kirjoittelemaan blogikuulumisia ihan uudella innolla;)

Mua väsyttää....tuumii Niilo

Sohvalla voidaan pikkuhiljaa olla ihan näin lähekkäin, Niilolla rokkitukka tässä vaiheessa;)

Joulun aikaan kuiskutellaan salaisuuksia....

Olen pieni mutta ihana riiviö....

Kaverukset:)

Niilo aina yhtä iloinen ja hyvällä tuulella...

Oi olen ollut tosi pieni joskus, uni maistuu

Meidät on jätetty sisälle, missä te ootte...?

....mehän ei saada nukkua sängyssä....

Tämä olisi saanut jäädä kokematta, Niiloa puri kyykäärme 21.7.2013 ja tässä ollaan Kuopiossa Tuhatjalassa hoitoa saamassa....onneksi kaikki päättyi lopulta hyvin.

Kuono ja vähän joka paikka turvoksissa vielä käärmeenpureman jäljiltä....

Tulkaa muutkin uimaan, mä ootan teitä näin, seison järven pohjassa ja pidän laiturista kiinni...


Niilo siis on iältään vuoden ja painoa on nyt 19.6kg. Korkeutta lienee jotain 49cm, sitä ei olla kyllä mitattu mitenkään virallisesti. Niilo on harjoitellut erilaisia tokoon liittyviä juttuja yksin ja ryhmätreeneissä epäsäännöllisesti, osallistuttiin yksiin möllitokoihin ja mätsäreihin huhtikuussa. Tavoitteena vielä tänä vuonna kisata alokasluokassa. Nome-puolella ollaan treenattu taippareita ajatellen, olin jo ilmonnut yksiin taippareihin, mutta pienten palautus/riistan omimisongelmien ilmaannuttua peruin ne. Katsotaan nyt ilmoanko syyskuun tai lokakuun taippareihin tai sitten jätetään suosiolla ensikevääseen. Käärme-episodi kaikkinensa hieman sotki meidän suunnitelmia, mutta koiran terveys ensin ja sitten muut. Harjoitukset nome-puolella kyllä jatkuvat niin riistan kuin damienkin kanssa, harjoitellaan palautuksia kuntoon ja pikkuhiljaa malttia yms. Niilon kanssa aloitettiin myös agilityn alkeiskurssi helmikuussa mutta katsotaan jatketaanko sitä nyt syksymmällä. Niilo kyllä tykkäsi siitäkin lajista.... Niilo on monessa mukana, autossa  pääsee matkustamaan mukana lähes joka paikkaan:)
Remu-pappa kastroitiin toukokuussa eturauhasvaivojen vuoksi ja samalla otettiin yksi etuhampaista pois, elikkäs pappa ei siis nyt voi osallistua näyttelyihin....Remu kävi starttaamassa keväällä wt-kisoissa, mutta yhdellä rastilla jäi dami löytymättä...Pappa on vähän niinkuin eläkkeellä kaikista kisoista, mutta niin koiran kuin omistajien mielenvirkeydeksi ajoittain treenataan noutojuttuja sekä tokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti